Selecteer een pagina

Trainingen en online programma's

Workshop: Off-road café

Heb jij het idee dat je niet verder komt en iedere keer weer op hetzelfde punt beland? Kun jij wel een breekijzer gebruiken privé of zakelijk?

Laat je verrassen door de workshop off-road café en kom nieuwe inzichten op doen. Er is maximaal plek voor 4 personen en ik beloof je dat je geïnspireerd naar huis gaat.

 

Het eerste volgende café is:

4 september van 19.30 tot 21.30 uur in Utrecht

 

 

trainingen - vanhokjesnaarpuzzelstukjes
trainingen - vanhokjesnaarpuzzelstukjes

Training: van hokjes naar puzzelstukjes

Mensen bewegen eigenlijk alleen maar als ze dat zelf echt willen. Je kunt de organisatie wel veranderen en nieuwe systemen introduceren maar mensen verander je niet zomaar mee. De methodiek 'van hokjes naar puzzelstukjes' zorgt voor een beweging van binnen. Hierdoor krijgen mensen meer vertrouwen en gaan ze zelf op zoek naar waar ze aan kunnen bijdragen en hoe ze het team vooruit helpen.

Training: slim en succesvol in je bedrijf

Heb jij ook het idee dat je alleen maar werkt in je bedrijf in plaats van slim en succesvol te werken aan je bedrijf? Wil jij ook met minder inspanning meer uit je bedrijf halen? Laat je door deze training verrassen en leer hoe je dit zelf kunt gaan realiseren. Deze training gaat over inzicht, effectiviteit en efficiency. Door slim naar je bedrijf te leren kijken ga je doelstellingen halen. Met mijn kennis van leancoaching leer ik je hoe je zo optimaal mogelijk kunt werken en zoveel mogelijk uit je dag kunt halen.

trainingen - vanhokjesnaarpuzzelstukjes