Selecteer een pagina

Referenties

Hieronder vind je aantal van de referenties die ik als coach heb mogen ontvangen.

Sander heeft me een aantal keren precies in laten zien wat me te doen stond om ervoor te zorgen dat ik weer een stap vooruit kon nemen. Hij is een bijzonder heldere spiegel! Daarnaast vind ik dat hij op een hele fijne manier begeleidt. Duidelijk, soms hard, maar zonder enig oordeel of afwijzing.

Lizzy den Haan

Vormgever, Iluzie

Sander is een fantastische coach! Hij is betrokken, enthousiast en oprecht. Wat ik van hem leerde? Om niet onzeker te zijn over mijn tekortkomingen, maar om te focussen op mijn kwaliteiten. Pas dan komt er ruimte voor groei.

Stefanie

Sander verrast je door zijn vaardigheden om ‘blinde vlekken’ te ontdekken en ter discussie te stellen. Met een beter begrip van het eigen handelen helpt Sander je om je eigen loopbaan te beïnvloeden. Sander is zeer betrokken; hij wilt je echt leren kennen! Met een positieve instelling, opbouwende feedback en kritische invalshoek biedt Sander uitdagende sollicitatietrainingen. Dus heb je behoefte aan eerlijke antwoorden, wil je nu eens echt weten hoe je het sollicitatieproces kan sturen, wacht niet langer en benut deze kans!

Jeanette

Ik heb Sander leren kennen als een enthousiast en betrokken persoon. Met zijn open en eerlijke benadering stelt hij de juiste vragen waar je zelf mee aan de slag kunt en durft hij je een spiegel voor te houden.

Joyce