Selecteer een pagina

Over Sander Boekee

De naam Interdum komt uit het Latijn en betekent “soms”.  Soms hebben we net die extra spiegel, die prikkelende vragen nodig om verder te komen. De stap die ons uit de comfortzone haalt. Zodat we nieuwe uitdagingen aan gaan en ervaren dat we dat eigenlijk heel goed kunnen. Het beeldmerk symboliseert deze weg van groei, vanuit het donker groeien naar helderheid.

Sander Boekee

Prikkelend, helder en inspiratie. Dat zijn de kernwoorden van Sander Boekee. Sander is een enthousiaste en betrokken coach en trainer. Door helder te spiegelen en met prikkelende vragen daagt hij mensen en teams uit in hun ontwikkeling, zodat ze gaan vertrouwen op hun eigen potentieel. Daarnaast is hij afdelingsmanager bij een grote infra-organisatie. Vanuit deze rol weet hij als geen ander hoe belangrijk het is dat mensen zich verbinden met organisatie enerzijds en met hun eigen ambities anderzijds. Met zijn vele praktijkvoorbeelden en ervaringen weet hij mensen te inspireren, duidelijkheid te geven en uit te dagen.

Erkend coach & teamcoach

Interdum is aangesloten bij ST!R (keurmerk voor professioneel begeleider) waardoor u bent verzekerd dat Interdum als vakspecialist investeert in de professionalisering van het coachvak en conform de Ethische Gedragscode werkt.