Een eind op weg met één dag!

Je denkt dat je behoefte hebt aan coaching. Je weet bijvoorbeeld niet goed wat je in de toekomst wilt. Als coach bied ik, onder andere, coachingstrajecten aan. Maar soms wil je snel resultaat bereiken en in korte tijd meters maken omdat je bijvoorbeeld start in een nieuwe baan of dat je jezelf een boost wilt geven. En dan zit je dus niet te wachten op een traject van een paar maanden. Daar ben ik over na gaan denken. Kan dat niet anders?

Een spiegel gedurende 8 uur

Ik denk het wel. Ik denk dat ik jou, na een kennismakingsgesprek om te kijken of we ook echt een ‘klik’ hebben, in één dag al een heel eind op weg kan helpen. Ik ben al met dit idee aan de slag gegaan. De eerste ervaringen van mensen die ik op deze manier heb gecoacht, zijn positief. Een van hen is Dinja. Tijdens ons evaluatiegesprek vertelde ze me dat ze positief op haar dag met mij terugkijkt. Ze heeft veel ideeën opgedaan en over zichzelf na kunnen denken. Ze merkt dat ze er houvast aan heeft gehad.

Hoe halen we voor jou maximaal rendement uit zo’n dag? We gaan samen, acht uur lang, op pad. Jij mag zeggen waarheen. Ik bereid me goed voor en ga je vragen stellen. Kritische vragen, waarmee ik je een spiegel voorhoud. Je krijgt opdrachten die passen bij je zoektocht. Af en toe houden we ook pauze. Dan doe ik mijn coach-pet af en ben ik gewoon even Sander.

Een duw in de goede richting

Met deze dag geef ik je een duw in de goede richting, daarna moet je zelf aan de slag. Ik heb Dinja gevraagd hoe zij na haar dag aan de slag is gegaan. Zij vertelde me dat ik haar inzicht heb gegeven in haar eigen ‘zijn’, op een hele open en eerlijke manier. Ze vond me kritisch, waardoor ze echt even met een andere blik keek naar wat ze wil in het leven. Ik heb haar geadviseerd om een concrete meetlat voor zichzelf te maken om de ‘spirit’ erin te houden. Met de meetlat kan ze allerlei acties voor zichzelf wegstrepen en toewerken naar een beloning. Die beloning heeft ze zelf bepaald: een lang weekend naar Barcelona met haar man. Dit is voor haar dé motivatie om met zichzelf aan de slag te blijven.

Ik help je graag op weg!

Zit je, net als Dinja, vast in je carrière? Weet je niet welke richting je uit wilt? Ik laat je in 1 dag met een andere blik naar jezelf kijken, naar wat je wilt en naar het leven dat je nu leidt. Meld je aan voor een gratis telefonisch coachgesprek en we onderzoeken samen de mogelijkheden.

Kijk ook eens verder rond op mijn site. Je vindt hier nog meer vormen van coaching, ervaringen van andere mensen die ik heb gecoacht en natuurlijk informatie over mij. Ik help je graag een eind op weg!

Wil je mijn blogs volgen? Dat kan met eenvoudig via Bloglovin

Deze website gebruikt functionele en (geanonimiseerde) analytische cookies. Lees de privacy policy voor meer informatie, of klik hieronder op akkoord om alle cookies te accepteren.

Cookie instellingen

Hieronder kun je kiezen welke cookies je wilt toelaten. Klik op 'Opslaan' om je keuze toe te passen.

FunctioneelDeze website gebruikt functionele cookies om deze site goed te laten werken.

AnalytischDeze website gebruikt analytische cookies, zodat we de gebruiksvriendelijkheid kunnen optimaliseren.

Social media

MarketingDeze site gebruikt cookies ten behoeve van e-mail marketing.

OverigOverige cookies.