Mijn ideale programma's

SANDER BOEKEE

Off-road coaching & training.

Tegenwoordig zijn er zoveel programma's te krijgen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Hieronder geef ik een overzicht van mijn favoriete programma's en apps waarmee ik graag werk.

Spotify 

Een van mijn favoriete programma's die ik tijdens het werken altijd aan heb staan is Spotify. Ik werk nu eenmaal het lekkerste met muziek aan. Mijn muziek smaak is erg divers en pas ik aan op de werkzaamheden die ik moet uitvoeren. Bij het schrijven van blog artikelen staat er bij mij vaak moderne pop aan en als ik echt wil knallen dan heb ik een rock afspeellijst. Het grote voordeel van Spotify is dat je altijd je afspeellijsten bij je hebt. Je kunt er ook voor kiezen om je te laten verassen door Spotify zelf in de vorm van een persoonlijke daily mix.

Assana 

Om mijn werk goed in te delen maak ik gebruik van Assana. Dit programma geeft je de mogelijkheid om te werken met borden. Voor iedere activiteit zoals bijvoorbeeld je website kun je een bord aanmaken. Door dat je visueel kunt werken met een bord kun je ook makkelijk een kolom indeling maken. Zo werk ik met 4 kolommen volgens de Scrum methodiek. Het schept overzicht en geeft ruimte in mijn hoofd.

Evernote 

Evernote is en van de programma's die ik al heel lang gebruik. Ideaal om al je notities en aantekeningen netjes te bewaren. Daarnaast is er een webclipper app waarmee je vanuit je internet browser heel makkelijk pagina's en afbeeldingen kunt opslaan in je notitieboeken.

 

Welke programma's gebruik jij?  

Meer inspirerende blogs lezen?

TIPS & TRICKS

PROJECTEN

PERSOONLIJKE VERHALEN

Deze website gebruikt functionele en (geanonimiseerde) analytische cookies. Lees de privacy policy voor meer informatie, of klik hieronder op akkoord om alle cookies te accepteren.

Cookie instellingen

Hieronder kun je kiezen welke cookies je wilt toelaten. Klik op 'Opslaan' om je keuze toe te passen.

FunctioneelDeze website gebruikt functionele cookies om deze site goed te laten werken.

AnalytischDeze website gebruikt analytische cookies, zodat we de gebruiksvriendelijkheid kunnen optimaliseren.

Social media

MarketingDeze site gebruikt cookies ten behoeve van e-mail marketing.

OverigOverige cookies.