Ga je mee op reis?

Ik ga op reis met mijn bedrijf en jij mag mee. Een unieke mogelijkheid om exclusief mee te kijken achter de schermen. Mijn nieuwe concept gaat off-road coaching en training heten. Buiten de gebaande paden en outside the box.

Dit nieuwe concept voelt zo goed dat meekijken met mijn reis daar helemaal bij past.

Van A tot Z mee op reis
Jij hebt nu de kans om van begin tot lancering mee te kijken en te zien hoe ik mijn bedrijf ga opbouwen. En de keuzes die ik daarbij ga maken.
Leren
Een unieke en leerzame ervaring waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Niet alleen mijn ontwikkeling maar ook die van jou.

Dilemma's

Dilemma's waar ik tegenaan loop ga ik met je delen en soms ga ik je om feedback vragen. 1 + 1 = 3 is mijn motto, twee weten meer dan 1.

Je kunt op 3 manieren mee reizen

off-road coaching en training ga je mee op reis
Mee op reis
Jij gaat mee op reis en krijgt toegang tot de besloten Facebook groep en ontvangt regelmatig een reisverslag via e-mail. De eerste 100 deelnemers krijgen een leuke bonus die ik gedurende de reis ga ontwikkelen.
off-road coaching en training online programma
Online programma

Tijdens de reis ga ik een online programma ontwikkelen. Het programma is beschikbaar in maart 2018. Jij bent een avonturier en je stapt nu vast aan boord.

Je krijgt ook het mee op reis pakket met de bonus.

off-road coaching en training exclusief programma

Exclusief off-road

Jij bent een pionier en je boekt nu vast het jaar programma wat ik ga ontwikkelen. Dit programma gaat in maart 2018 van start en bestaat uit
10 dagdelen training, een VIP dag, 5 individuele coachgesprekken en exclusieve content.
Je krijgt ook alles inclusief het online programma en de bonus.

Mee op reis
€0
Gratis

van de 100 bonussen beschikbaar

Online programma
€179

Exclusief BTW, normaal €379

van de 25 beschikbaar

Exclusief off-road
€2999

Exclusief BTW, normaal €4999

van de 10 beschikbaar

Deze introductie prijzen zijn exclusief btw en zijn beperkt beschikbaar. Na 31-08-2017 gelden de normale prijzen.

Via een gezamenlijk netwerkcontact kwam een voorstel om kennis te maken en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Vrij snel een afspraak gepland en het gesprek aangegaan. Al snel hadden wij een geanimeerd gesprek over mijn dienstverlening als adviseur. Sander heeft op een prettige wijze met sprekende voorbeelden mij geholpen te verwoorden wat ik nu eigenlijk doe en verkoop als adviseur. Geïnspireerd door het gesprek heeft dit een hoop vervolg acties in gang gezet. Mijn linkedinprofiel aangepast, gereageerd op potentiële opdrachten en daaropvolgende gesprekken. Ik zou Sander van harte aanbevelen aan mensen die zoeken naar de positionering van hun product of dienst en hoe dit op een slimme en commercieel manier aan te pakken. Pieter Tiller

Adviseur

OVERIGE GEGEVENS

KvK Utrecht: 53901304
BTW nummer: NL177797460B01
Bank: BunQ
Rekeningnummer: NL86BUNQ2290094021

CONTACT

Interdum
Van der Helststraat 32
3583 AV Utrecht

telefoon: 030-8784208
e-mail: contact@interdum.nl